Joris van Moort Fotografie

London Day 12 Thursday 30 July 2015

Musical 'Let it Be'

Musical ‘Let it Be’

Deze zomer ben ik voor drie weken in Londen (Groot-Brittannië) voor een zomercursus. De komende tijd zal ik zo nu en dan mijn verhalen delen in tekst en beeld. Vandaag dag 12.

This summer I am in London for a summerschool. (Mostly) every day I bring my story in text and visuals. Today, this is the 12th day in London.

(In English, I try, see below)

Het was vroeg, heel vroeg. Met vier uurtjes slaap (n.a.v de party in Scarlet’s), was stond de wekker weer om mijn lessen te volgen op school. Een redelijke schooldag van 8.45 am tot 3.30 pm. Vandaag bestonden de lessen uit grammatica oefeningen en gesprekken voeren met klasgenoten. Ook het schrijven van een soapserie (naja, een conversatie opzetten) was onderdeel van de lessen.

the National Gallery

the National Gallery

Vanmiddag nog even de stad in gewandeld. En dat is niet even te doen. Begonnen in het ‘West End’gebied waar bijna alle theaters te vinden zijn, via National Gallery, langs Piccadilly Circus, met een zijstraat van de Regent Street, om weer in Leicester Square de metro te pakken richting Southwark. Londen staat bekend om zijn vele theaters en musicals. Van Mamma Mia!, tot het verhaal van The Lion King en Wicked. Vele musicals komen ook in Nederland, maar hier in Londen hebben ze allemaal hun eigen theater.
Naast de bekende straten als Piccadilly Circus en Regent Street, heb je achter Regent Street ook een aantal straten met kleinere winkeltjes, namelijk ‘Carnaby’. Ik denk dat het hier wel leuker shoppen is, dan de grote (eerdergenoemde) straten. ’s Avonds nog gegeten bij Borough Market, bij de wok, waar we eerder geweest waren. ‘Healthy’ dus.

Elke blog wil ik afsluiten met een ‘Track of the day’. Vandaag is dat de trailer van de West End musical (van Disney) ‘The Lion King’. (Zie hieronder voor het nummer).

In English: 
Today, it was an early Thursday morning. Very early. I had a normal schoolday from 8.45 am to 3.30 pm. Classes with conversatinos, Grammar exercises and listen exercises. After my classes, I visited West End, almost famous musicals as The Lion King, Mamma Mia! and Wicked. And the famous streets Regent Street and Piccadilly Circus, the National Gallery and the lovely small lanes by Carnaby. Shopping by small shops, nearby Regent Street. In the evening I ate by Borough Market, a wok meal with vegetables, Beef and noodles.

The ‘Track of the day’ is today: Trailer from the West End musical ‘The Lion King’. (see below).

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2021 Joris van Moort Fotografie

Thema door Anders Norén