Joris van Moort Fotografie

London Day 9 Monday 27 July 2015

Big Ben by NightDeze zomer ben ik voor drie weken in Londen (Groot-Brittannië) voor een zomercursus. De komende tijd zal ik zo nu en dan mijn verhalen delen in tekst en beeld. Vandaag dag 9.

This summer I am in London for a summerschool. (Mostly) every day I bring my story in text and visuals. Today, this is the 9th day in London.

(In English, I try, see below)

London Eye

London Eye

Het weekend is weer voorbij! Vandaag pas ’s middags les gehad. De ochtend heb ik besteed aan het uitsorteren van mijn foto’s en nog wat kleine dingetjes. Het weer was ook niet echt geweldig om een paar nieuwe plaatjes te schieten, dus dat wordt morgen weer. ’s Middags van 2 pm tot 6.30 pm les gehad. Van luistervaardigheden tot online oefeningen maken stonden op het programma.

De avond valt, de lichten in de stad gaan aan en de gebouwen/bruggen staan verlicht in het straatbeeld. Perfecte mogelijkheid om de stad (een klein gedeelte ervan) in een ander licht te zien :). Begonnen bij de Tower Bridge, daarna een stukje met de metro naar Westminster, om daar de Big Ben, London Eye en Westminster Abbey in de avond duisternis te fotograferen. Mooie afsluiting van de dag.

Tower Bridge

Tower Bridge

Elke blog wil ik afsluiten met een ‘Track of the day’. Vandaag is dat het nummer van The Pogues ‘Dark Streets of London’. (Zie hieronder voor het nummer). Het is alleen audio, zonder een videoclip.

In English: 
Today, Weekend is over. I had a short schoolday in the afternoon from 2 pm to 6.30 pm. Classes with online exercises and listen exercises. In the evening, London is a beautiful city to visit by night. I saw the Tower Bridge, London Eye and Westminster Abbey with attractive lighting on the buildings and bridges.

The ‘Track of the day’ is today: The Pogues ‘Dark Streets of London’.  (see below). It’s only audio without a videoclip.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2021 Joris van Moort Fotografie

Thema door Anders Norén