Joris van Moort Fotografie

Day 11 Wednesday 10 August 2016

Tussen Houses of Parliament en London Eye in

Tussen Houses of Parliament en London Eye in

Deze zomer ben ik wederom voor twee weken in Londen (Groot-Brittannië) voor een zomercursus. De komende tijd zal ik zo nu en dan mijn verhalen delen in tekst en beeld. Vandaag dag 11.

This summer I am in London for a summerschool. (Mostly) every day I bring my story in text and visuals. Today, this is my eleventh day in London.

(In English, I try, see below)

Woensdag!
Hé! De week is weer doormidden. Naja, het eind van twee weken Londen is in zicht. Het weer is hier in Londen wat kouder dan vorige week. Een vestje meenemen is een must, en die lange broek is ook aan te raden. De über-toerist loopt hier nog rond in een korte broek, dichte wandelschoenen met hoog-opgetrokken lange sokken en zonnebril met hoed. Meestal staan ze ook nog op de raarste plekken midden in het looppad stil. Waarom? Geen idee. Maar eh, het is droog en de zon schijnt meestal. Aldus het weerpraatje.

Vandaag is het een redelijk drukke schooldag van ’s ochtends tien tot een uur of vier ’s middags. De rest van de middag besteed ik met een ritje per bus naar mijn ‘verblijf’. Dan ben je dus al gauw een uurtje zoet. Met de metro is het een halfuurtje. Het avondeten: Sushi! 🙂 Vanavond is er een feestje in de buurt van Piccadilly Circus en Leicester Square.

UPDATE:
Het was een leuk feestje, veel nieuwe mensen ontmoet en her en der een drankje gedronken. Een leuke tent waar je wel een drankje kan doen.. Uiteindelijk rond half vier mijn bed gevonden, na een wilde nachtdienst-bustrip naar huis. Kings Cross is niet zo handig vanuit Piccadilly Circus te bereiken (terugreis: 1,5 uur). De dj die draaide, wist echter nog niet echt wat mixen was en schoof wat heen er weer tussen twee platen door. Beetje jammer. Op naar het volgende feestje.

Elke blog wil ik weer afsluiten met een ‘Track of the day’. Vandaag is dat een nummer met een nieuwsfeitje. Maandag kwam de band The Maccabees met het bericht, dat ze ermee stoppen. The Maccabees is een Britse band en stond afgelopen jaar op onder anderen Lowlands. Na veertien jaar en een aantal hitjes, gaat de band niet meer verder, maar zullen één voor één nog wel in de muziekwereld te vinden zijn. Het nummer van The Maccabees is dan ook: Split It Out

In English: 
Under construction …

The Track of the day’ is today: The Maccabees – Split It Out. (see below). Why?
Monday morning, The Maccabees send all her fans on Facebook a message. After fourteen years, the British band The Maccabees stopt now. “Thank you for the countless good times that we will never forget. Take care and we will be in touch.”

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2021 Joris van Moort Fotografie

Thema door Anders Norén