Joris van Moort Fotografie

Day 7 Saturday 6 August 2016

Charlotte Campbell

Charlotte Campbell

Deze zomer ben ik voor wederom voor twee weken in Londen (Groot-Brittannië) voor een zomercursus. De komende tijd zal ik zo nu en dan mijn verhalen delen in tekst en beeld. Vandaag dag 7.

This summer I am in London for a summerschool. (Mostly) every day I bring my story in text and visuals. Today, this is my seventh day in London.

(In English, I try, see below)

Zaterdag!
Hallo weekend! O nee, hier hebben ze een rooster, waarbij ze ook op zaterdag lesgeven (en aanwezig moet/wil zijn). Dus in alle vroegte richting Waterloo. De metro leek verlaten, op een tijdstip waarbij je normaal gesproken als een sardientje in een blik staat, bij wijze van spreken. Vandaag schijnt de zon nog steeds! (en bleef de hele dag schijnen, totdat de avond viel en achter de wolken verdween). Het lijkt nog steeds op het seizoen zomer. . . Aldus het weerpraatje.

Vandaag dus weer een nieuwe dag school. Met een break van twee uur, die ik spendeerde door eerst langs de Tower Bridge te gaan, (foto’s met blauwe lucht ipv een grijze wolken en motregen) en later af te dwalen naar de Southbank. Daar was singer-songwriter / busker Charlotte Campbell al bezig aan haar set, die bestond uit eigen werk (Streets of London, Wildland, Safe Harbour) en een aantal covers (Photograph – Ed Sheeran). De blondine wist dan ook aardig wat mensen (en mij) te boeien. Het was ook goed druk op de Southbank, dus snel verplaatsen was geen optie. Hierna weer terug naar school.

WEEKEND! Rond de klok van half 6 is het dan toch nog weekend (zondag en maandag vrij). Met de Franse guys en met Vince gaan we op zoek naar een pizzeria. Na een kleine zoektocht in en om de Thames, komen we uit bij een aardig tentje met pizza’s voor redelijke prijzen (11 pond). Erg speciaal waren de pizza’s (Pizza Rucola with Prosciutto) ook niet echt.

Na een avond wandeling en wat slenteren over de Southbank, richting de Big Ben, die verlicht was en menig toerist over de brug liep richting Westminster Abbey. Na een aantal foto’s en selfies ging ieder weer zijn eigen weg richting zijn/haar tijdelijke verblijf.

Elke blog wil ik weer afsluiten met een ‘Track of the day’. Vandaag is dat het nummer van Charlotte Campbell Queen ‘Wildland’.

In English: 
Under construction …

The Track of the day’ is today: Charlotte Campbell ‘Wildland’. (see below).

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2021 Joris van Moort Fotografie

Thema door Anders Norén