Joris van Moort Fotografie

London Day 2 Monday 20 July 2015

london waterloo 001Deze zomer ben ik voor drie weken in Londen (Groot-Brittannië) voor een zomercursus. De komende tijd zal ik zo nu en dan mijn verhalen delen in tekst en beeld. Vandaag dag 2. 
It feels like an early morning…
Vandaag was de introductiedag. Terwijl Londen al lang en breed was ontwaakt uit haar slaap (eigenlijk leeft die stad 24/7), liepen we in een klein gezelschap richting de school. Een groepje van 2 Hollanders, 2 Fransen en 2 Zweedse. In de loop van de ochtend kregen we allerlei informatie om ons heen geworpen, wat gedurende de cursus belangrijk was om te weten.
Een middagpauze van twee uur, was het ultieme moment om de buurt wat te verkennen. Een broodje gezond ‘on the side’ en ff lopen door de beurt om eventjes snel langs ons verblijf te gaan. Het laatste deel van de informatiedag was van hetzelfde aard met onder anderen een ‘oral exam’.
Na een korte rondleiding langs beide scholen, was de schooldag afgesloten en stonden we in Waterloo. (ja, oa van het o zo bekende ABBA nummer). Wandelend langs de Thames op het terras besteld met een biertje in de hand. Met een fikse wandeling nog voor de boeg, vervolgden we onze trip lopend, om bij een pub wat te gaan eten.

Straks gaan we naar de ‘Welcome to London’ party bij Leicester Square.

Elke blog wil ik afsluiten met een ‘Track of the day’. Vandaag is dat het eerder genoemde nummer van ABBA ‘Waterloo’.

Verder Bericht

Vorige Bericht

1 Reactie

  1. Evelien juli 20, 2015

    Haha love the song!

Laat een reactie achter

© 2021 Joris van Moort Fotografie

Thema door Anders Norén