Joris van Moort Fotografie

London Day 22 Sunday 9 August 2015

Big Ben

Big Ben

Deze zomer ben ik voor drie weken in Londen (Groot-Brittannië) voor een zomercursus. De komende tijd zal ik zo nu en dan mijn verhalen delen in tekst en beeld. Vandaag dag 22. De laatste van deze dagelijkse Londen blog updates.

This summer I am in London for a summerschool. (Mostly) every day I bring my story in text and visuals. Today, this is the 22th day in London. My last day in London. 

(In English, I try, see below)

Zondag! Vandaag neem ik dan afscheid van deze grote, maar mooie stad, Londen. Met ruim 8 miljoen inwoners en zo’n 2 miljoen toeristen is het een stad wat 24/7 leeft. En daar kan ik mij wel prima in vinden. Supermarkt om de hoek, die openingstijden hanteert van 7 am tot 11 pm, musea die gratis te bezoeken zijn (met vrijwillige bijdrage), een Openbaar Vervoer netwerk wat gewoon ook werkt, zonder grote storingen (oké, is wel prijzig in vergelijking met in Nederland), en ga zo maar door. Een nadeel is wel, dat op dit moment de pond duurder is dan de Euro. (1 pond = 1,5 euro). Mijn laatste dag bestond uit mijn koffer inpakken, een drankje drinken bij de pub om de hoek om deze ervaring af te sluiten, reizen met de bus van Southwark naar St. Pancras (Kings Cross), en van dit station naar Brussel met de Eurostar. In Brussel stonden mijn ouders te wachten en reden we naar huis.

Ik kan concluderen dat het de afgelopen 3 weken heel veel heb meegemaakt. Grotendeels ook in beeld gebracht. Met nog een hele berg aan uitzoekwerk ga ik ze zsm online zetten. Dit was het laatste dagelijkse update wat betreft mijn reis naar Londen. In de toekomst zal ik met enige regelmaat nog een artikeltje plaatsen.

Wil je meer informatie over mijn gevolgde cursus of wat dan ook?! Neem even contact met mij op!

Elke blog wil ik afsluiten met een ‘Track of the day’. Vandaag is dat het nummer van Miss Montreal ‘Seven Friends’. (Zie hieronder voor het nummer). Dit is een live versie, opgenomen op Paaspop in 2011.

Houses Of Parliament

Houses Of Parliament

In English: 
Sunday! Today is my last day in London. Unfortunately. The city that never sleeps, with 8 million inhabitians, 2 million tourists and supermarkets with opening hours from 7 am to 11 pm. Also a good working Underground system and you can many museums for free or with free admission.

My last day here in London, was: drink something in the pub with friends, packed my case, and travelling back home by bus (from Southwark to St. Pancras/King’s Cross) and train from St. Pancras/King’s Cross to Brussels (Belgium). And by car from Brussels to the Netherlands with my parents.

I can concluse that i’ve learned a lot this three weeks here in London. This is also the last daily blog about London. In the future, I will upload a lot of images and textes.

Would you like more information about my trip or summerschool/course ?! Ask me!

The Track of the day’ is today: Miss Montreal ‘Seven Friends’. (see below).

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2021 Joris van Moort Fotografie

Thema door Anders Norén