Joris van Moort Fotografie

Day 12 Thursday 11 August 2016

YouTube Space Center London  © Joris van Moort

YouTube Space Center London © Joris van Moort

Deze zomer ben ik wederom voor twee weken in Londen (Groot-Brittannië) voor een zomercursus. De komende tijd zal ik zo nu en dan mijn verhalen delen in tekst en beeld. Vandaag dag 12.

This summer I am in London for a summerschool. (Mostly) every day I bring my story in text and visuals. Today, this is my twelfth day in London.

(In English, I try, see below)

Donderdag!
Hé! De week is bijna weer voorbij. Het weer is hier in Londen nog steeds wat kouder dan vorige week. Een vestje meenemen is een must, en die lange broek is ook aan te raden. De zon schijnt ook zo nu en dan. Gelukkig heeft het nog niet geregend en blijft het ook wel zo, volgens mij, de komende dagen. Aldus het weerpraatje.

In de blog van gisteren heb ik een update geplaatst over het feestje. Voor diegene die het nog niet hebben gelezen..
“Het was een leuk feestje, veel nieuwe mensen ontmoet en her en der een drankje gedronken. Een leuke tent waar je wel een drankje kan doen.. Uiteindelijk rond half vier mijn bed gevonden, na een wilde nachtdienst-bustrip naar huis. Kings Cross is niet zo handig vanuit Piccadilly Circus te bereiken (terugreis: 1,5 uur). De dj die draaide, wist echter nog niet echt wat mixen was en schoof wat heen er weer tussen twee platen door. Beetje jammer. Op naar het volgende feestje.”

Maar eh; de day after. Start me up… … Gelukkig mocht ik pas rond lunchtijd beginnen, dus dat was mooi meegenomen. Tot een uur of vijf was het weer mooi van vandaag en zijn we (de twee Franse guys en ik) de bus ingestapt en bij de st. Pauls weer uitgestapt. Ze wilden graag langs de McDo, zoals ze dat in Frankrijk noemen. Naast de normale conversaties kreeg ik ook de nodige lessen Frans en gaf ik ze wat Nederlandse taal mee. Toch leuk, zo naast je McChicken 😉

Daarna met de energie die nog over was, ben ik nog even bij Camden wezen kijken. Een gebied waarin creatievelingen hun gang kunnen gaan op voorgevels van huizen, winkels en andere gebouwen. Of toch nog dat kleine sluisje, wat nog steeds wordt bedient met de hand? Het is daar allemaal. De mensen die aanwezig waren, zaten gezellig een drankje te drinken en wat te eten. Na een klein rondje had ik er ook wel weer genoeg van voor vandaag ging ik weer terug naar huis.

YouTube Store © Joris van Moort

YouTube Space London
© Joris van Moort

Op de terugweg liep ik zoals gewoonlijk mijn vaste route, langs het spoor en langs het station van St. Pancras International. Aan de andere kant van de weg staan een aantal kantoren, een sportschool en wat winkels. En in één van die panden staat Google op de voordeur. Een grote verbouwing, maar wat er binnen verder gaande was, bleef onbekend. Totdat er gisteravond schermen aangingen met YouTube beelden. Vanochtend werd de bestickering verder aangebracht en toen ik vanavond terugliep, was alles afgerond. In september opent YouTube een speciaal gedeelte voor mensen die deelnemen aan ‘Creator’ programma’s van YouTube. Meer info staat op de website.

Elke blog wil ik weer afsluiten met een ‘Track of the day’. Vandaag is dat het nummer van The Rolling Stones – Start me up

In English: 
Under construction …

The Track of the day’ is today: The Rolling Stones – Start me up (see below).

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2021 Joris van Moort Fotografie

Thema door Anders Norén