Joris van Moort Fotografie

Day 5 Thursday 4 August

Tussen Houses of Parliament en London Eye in

Tussen Houses of Parliament en London Eye in

Deze zomer ben ik voor wederom voor twee weken in Londen (Groot-Brittannië) voor een zomercursus. De komende tijd zal ik zo nu en dan mijn verhalen delen in tekst en beeld. Vandaag dag 5.

This summer I am in London for a summerschool. (Mostly) every day I bring my story in text and visuals. Today, this is my fifth day in London.

(In English, I try, see below)

Donderdag!
Vandaag schijnt de zon nog steeds met soms wat bewolking (en bleef de hele dag schijnen, totdat de avond viel en achter de wolken verdween). Aldus het weerpraatje.
Na een korte wandeling en een reisje met het OV, ben ik aanbeland bij mijn school, in de buurt van Waterloo Station (het zuiden van Londen). Vandaag weer een nieuwe dag school, waarbij we les kregen van en waarbij onze spreekvaardigheid en leesvaardigheid op de proef werden gesteld. Vanochtend was ik vrij en heb ik gebruikt om een opdracht af te ronden. Voor morgen staat een kleine presentatie gepland. Ook die is al afgerond en staat klaar. 🙂

De schooldag zit er rond 17.00 uur , vertrokken we rmet de guys richting de Southbank, beter bekend als de buurt bij de London Eye en SEA Life. Meestal zijn daar ook diverse singer-songwriters te vinden.
Vandaag speelde daar een oude bekende van vorig jaar, namelijk Lewis Fieldhouse. Fieldhouse speelt covers en wat eigen werk. Met een Kickstarter-project heeft hij onlangs genoeg geld bij elkaar verzameld om een debuutplaat po te gaan nemen! We zetten de wandeling door langs de Thames, met zicht op Houses of Parlement, Big Ben en Westminster Abbey. Weer de toerist uithangen dus. Uiteindelijk hebben we de wandeling gestaakt bij metrostation Victoria Station. Vanuit daar ging ieder weer zijn eigen weg richting zijn/haar tijdelijke verblijf. De avondmaaltijd bestond uit sushi :).

 

Elke blog wil ik weer afsluiten met een ‘Track of the day’. Vandaag is dat het nummer van Lewis Fieldhouse ‘Goodbye’.

In English: 
Under construction …

The Track of the day’ is today: Lewis Fieldhouse ‘Goodbye’. (see below).

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2021 Joris van Moort Fotografie

Thema door Anders Norén